1

 

Nieuws van Hartje Likorettes


Beste mensen,

 

Het is een lange tijd wat rustiger geweest rondom Hartje Likorettes. Presentaties en wandelingen kunnen helaas nog niet plaatsvinden maar wij hopen van ganser harte dat het goed met iedereen mag gaan.

 

Hartje Mokum gaat door. Wij zijn er nog en wachten vol vertrouwen af op een weerzien in een nieuwe, vrolijker tijd. Een eerste begin is gemaakt, de terrassen zijn gelukkig weer open, wat heerlijk weer af te kunnen spreken, nieuwtjes uit te wisselen en gezellig bij te praten, weer te lachen.

 

Wij hebben tussentijds iets moois bedacht: Een nieuw Hartje product voor een dierbaar moment. Hét kado om relaties en geliefden te verrassen. Bestel een 'Private Label' beugelfles met persoonlijk logo of afbeelding.
Hoe bijzonder is het juist nu een persoonlijk aandenken te laten maken, te geven of te versturen ? Hartje Likorettes geef je met je hart.

 

 

Natuurlijk is het zelf proeven van deze heerlijke likorettes nog veel leuker. Dit kan onder andere bij Café de Roode Laars op de Zeedijk, zij verkopen onze producten die zeer geschikt zijn voor romantische en authentieke proeverijen.

 

Hartje likorettes wenst de liefhebbers van onze likorettes en de héle horeca én haar gasten het 'Volmaakt Geluk'.
Vier mooie momenten, want het leven is het waard,

 


Hartelijke groeten uit Mokum XXX

( Bestel je beugelfles met eigen foto, logo, familiewapen of persoonlijke tekst )


 

 

2

 

 

Naar webwinkel