flesje

 

Romantische likorettes met de originele merknaam Hartje Mokum zijn een echte aanwinst. Wij verkopen drankjes door het hele land, en leveren vanuit Amsterdam en de 'vlecke' Joure in Friesland.

Het is mogelijk om te kiezen tussen twee verschillende etiketten: Hartje Mokum óf Hartje likorettes. Onze overheerlijke drankjes zijn heerlijk mild, met zacht karakter en ambachtelijk vervaardigd. De natuurlijke geur en verfijnde smaak zijn een bijzondere ervaring. 

 

Likorettes zijn producten met een alcoholpercentage van minder dan 15% en minimaal 12% alcohol. Voor echt proeven hangt een goede smaak zeker niet samen met een hoog alcohol gehalte. De goede smaak blijft juist behouden in een lager percentage. Dit is een uitkomst voor echte fijnproevers, onze likorettes zijn bijzonder lekker om te drinken en uitermate geschikt voor proeverijen.

 

Beugelflesjes

De drankjes worden verkocht in sierlijke en stevige, betaalbare beugelflesjes. De flesjes  zijn bijzonder decoratief. Ze zijn bijzonder mooi, niet alleen voor uzelf maar ook om cadeau te geven aan relaties en heel geschikt voor hergebruik. Onze 0.2 en 0.5 literflesjes kunt u sparen voor olie & azijn of eigen maaksels in de keuken.

 

Leeftijdsverificatie NVWA

Door de strenge toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ( NWVA ) kan het zijn dat wij naar uw leeftijd vragen. Als aanbieder zijn wij verplicht deze stappen op te volgen bij de verkoop van alcohol via internet en worden hierop gecontroleerd.

 

Hartje Likorettes zijn overheerlijk. Vraag gerust naar onze offerte en/of mogelijkheden. Ga naar Folder-Info Bedrijven en Horeca. Wij geven u graag advies.

riny

Ambachtelijke recepten

Na het jarenlang runnen van een mooi, oud-hollands proeflokaal met de nodige kennis van zaken, kreeg Riny Reiken inspiratie om de overheerlijke, traditionele recepten van vroeger thuis mee te nemen, en ze door te geven als geneugten des levens. Om daarmee het voortbestaan van deze ambachtelijke huisrecepten zowel te garanderen als te koesteren.

 

Tips bij gerechten

Het aanbod van Hartje Likorettes is heel gevarieerd. De drankjes zijn bijzonder geschikt om te combineren bij uw gerechten.

In onze folder, en op de achterkant van de beugelflesjes staan diverse Hartje-tips. 

 

pompeblêd